Beachboom gaat door, verkoop start

De organisatie van Beachboom is overtuigd geraakt door alle recente, hoopgevende berichten.

De organisatie van Beachboom is overtuigd geraakt door alle recente, hoopgevende berichten. Beachboom festival kan doorgaan, op zaterdag 14 augustus 2021. Gesterkt door de garanties die de overheid afgeeft voor festivals na 1 juli, de fieldlabs, de aangekondigde test-events in april, de nieuwe sneltestmogelijkheden en het uitgesproken optimisme over het effect van de vaccinaties. Ondanks de huidige trend. 

 

Problemen met het boeken van artiesten heeft Beachboom niet, zoals bij enkele grote festivals die de afgelopen weken moesten afblazen; bijna de gehele programmering van vorig jaar heeft toegezegd op 14 augustus op de Brouwersdam te staan waar Beachboom wederom drie podia opbouwt. Sommige reeds geboekte artiesten zijn inmiddels zelfs doorgebroken, voor artiesten die niet konden toezeggen zijn acts geboekt die daar beslist niet voor onder doen en graag voor Beachboom kiezen. 

 

Vrijdagmiddag 2 april om 16.00 uur start de verkoop op de website van Beachboom. De komende weken wordt het programma bekend gemaakt. Organisator Jeroen Botty licht toe: “Vast staat in ieder geval dat dit jaar wederom met een House-, Party- en 90's-stage wordt gewerkt. We willen zelf natuurlijk ook niets liever dan onze bezoekers een veilig en verantwoord feestje geven.” 

 

Beachboom vindt sinds jaar en dag plaats aan de voet van de Brouwersdam bij Scharendijke. Beachboom brengt letterlijk het strand op de dam waar de bezoekers tot 1.00 uur in het zand dansen. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop is te vinden via www.beachboom.com en via facebook.com/beachboom