FAQ

Iedereen die 18 jaar of ouder is, is welkom op Beachboom! We kunnen helaas geen uitzondering maken, ook niet als je bijna 18 wordt. Dan hopen we je volgend jaar te zien aan de Brouwersdam!

Op het festivalterrein betaal je met munten. Deze koop je eenvoudig bij de ingang met cash of pinpas

Op de Brouwersdam, tegenover het festivalterrein, dus aan de noordkant van het terrein, is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Parkeren is gratis en je loopt vanaf de parkeerplaats zo het festivalterrein op. Superrelaxed!

Wil je met de bus naar Beachboom? Kan! Er rijdt een speciale bus om je naar het festival én daarna weer veilig thuis te brengen. Om maximaal en zorgeloos te genieten van Beachboom. Meer informatie over opstappunten, vertrektijden en tarieven vind je via: www.beachboom.nl/bustickets

Het Beachboomterrein is goed toegankelijk voor mindervaliden. Heb je speciale wensen of kun je niet via de normale ingang naar binnen? Stuur ons even een mailtje? De Beachboom crew staat voor je klaar!

Je kunt met de code die op je voucher staat heel eenvoudige kaartjes voor de 2021 editie bestellen via www.beachboom.com/tickets. Kom je er niet uit? Stuur dan gerust een berichtje.

Conform de huidige regels voor evenementen kunnen we een ouderwets Beachboom feestje vieren, zónder mondkapjes en zónder anderhalve meter afstand. Wat een heerlijk vooruitzicht!

We zijn uiteraard wel verplicht de landelijke regels voor toegang tot evenementen op te volgen. Dat betekent dat je via de app CoronaCheck toegang krijgt tot Beachboom. Je kunt de app downloaden in je App- of Play Store.

Op www.beachboom.com/toegang lees je meer over de toegang. 

We weten op dit moment simpelweg nog niet wat voor toegang tot het festivalterrein exact vereist wordt. We weten wél dat we er alles aan doen om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra hierover meer bekend is, brengen we je op de hoogte via onze socials, de website of nieuwsbrief.

Rondom de drie podia worden evenveel bars opgetrokken met een grote variatie in dranken.

Grenzend aan het Beachboomterrein wordt bovendien een compleet horecadorp neergezet. Van hamburger tot sushi, van gin-tonic tot rosé en van lekker vet tot liever vega. Voor elk wat wils! Je betaalt gewoon met je muntjes.

Wanneer je vorig jaar een kaartje had voor Beachboom ’20 en hebt gekozen voor een voucher als refund, dan kun je met de code uit dit voucher via www.beachboom.com/tickets eenvoudig je nieuwe kaartjes bestellen! Met je oude kaartje krijg je géén toegang tot het festivalterrein.